Οικογενειακά διαμερίσματα Ταμπακέικα

Στο Πήλιο το βουνό των Κενταύρων και των Νηρηίδων, στην καρδιά του γραφικού χωριού του Μουρεσίου, βρίσκονται τα οικογενειακά διαμερίσματα Ταμπακέικα. Μόλις πέντε χιλιόμετρα από την Τσαγκαράδα, στην τοποθεσία Καμάρα όπου ο Κένταυρος Χείρων παρέδιδε μαθήματα ζωής στους μαθητές του η φιλοξενία του παραδοσιακού αρχοντικού μας θα σας μεταφέρει σε μυθικές εποχές.

Οι διακοπές στο Πήλιο είναι μια μοναδική εμπειρία. Το Πήλιο είναι βουνό στο Νομό Μαγνησίας δίπλα στην πόλη του Βόλου. Όλο το βουνό είναι κατάφυτο από δάση με πανύψηλες οξιές, βελανιδιές, πλατάνια, αγριοκαστανιές, δασική πεύκη, καθώς και συστάδες υβριδογενούς ελάτης. Είναι τουριστικός προορισμός ολόκληρο τον χρόνο, έχοντας πυκνό δίκτυο μονοπατιών για πεζοπορία και όρμους με μικρές ή μεγάλες παραλίες με άμμο ή βότσαλα. Η περιοχή της καμάρας αποτελεί μία όαση ομορφιάς και γαλήνης για διακοπές χειμώνα καλοκαίρι λόγω των πολυποίκιλων «ορχηστρικών» συνθέσεων της μητέρας φύσης.

 

Οικογενειακά Διαμερίσματα

 • Πλάτανος

  Στην σουίτα Πλάτανος, κυριαρχεί το πράσινο χρώμα δίνοντας μία ατμόσφαιρα ηρεμίας και δροσιάς. Η παραδοσιακή διακόσμηση, ενδείκνυται για να ηρεμήσετε και να απολαύσετε την ζεστή θαλπωρή του τζακιού με την παρέα σας.
  Read More
 • Γιασεμί, Η αυλή

  Στην σουίτα Γιασεμί, με σπάνιες αντίκες και αέρινα υφάσματα έχει δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα που θα σας ηρεμήσει θα σας μεταφέρει σε άλλη εποχή.
  Read More
 • Καστανιά το μπαλκόνι του Πηλίου

  Το στολίδι αυτό, βρίσκεται στον τρίτο όροφο και παρέχει εκπληκτική θέα. Εδώ, κυριαρχεί το βαθύ φούξια χρώμα που προσδίδει κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα αποκρινόμενο σε αυτούς που έχουν πάθος.
  Read More
 • Γαρδένια

  Στην σουίτα γαρδένια , το λευκό διάχυτο φως σε συνδυασμό με το υδρομασάζ έχουν ως αποτέλεσμα η σουίτα αυτή να αποτελεί το τέλειο καταφύγιο για να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας και γαλήνης.
  Read More
 • Καμέλια

  Όπως τα εντυπωσιακά άνθη της καμέλιας έτσι και εδώ οι εντυπωσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων που διακοσμούν την σουίτα αυτή, το υδρομασάζ και το γραφικό μπαλκονάκι θα σας ενθουσιάσουν..
  Read More

Η αισθητική του χώρου αποτέλεσε μία από τις κύριες πρωτεραιότητες μας για αυτό το λόγο κάθε ένα από τα καταλύματά μας στο Πήλιο είναι διακοσμημένο με το πέτρινο πηλιορείτικο δάπεδο, οικογενειακές αντίκες και χειροποίητα αντικείμενα, όλα επιλεγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στην παράδοση.
Η κύρια φροντίδα στο αρχοντικό Ταμπακέικα είναι η μέγιστη ικανοποίηση των φιλοξενούμενων μας. Για τον λόγο αυτό τα διαμερίσματά μας διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι, air condition, ανεμιστήρες, wifi, τηλεόραση, DVD και υδρομασάζ. Επιπροσθέτως, προσφέρεται και σπιτικό παραδοσιακό "κρύο" πρωινό σε κάθε διαμέρισμα, που το φτιάχνετε όπως και όποτε θέλετε.